КАК СЕ РОДИ ИДЕЯТА ЗА MyRITUALS?

В Древна Гърция совата е символизирала мъдростта и планирането. Затова я избрахме за наш талисман в предизвикателното начинание MyRituals.

 

Организираме събития от години. В началото бяха всички ритуали на семействата ни,  после служебните тийм билдинг игри и партита, а от години професионално и на наши приятели, познати и бизнес партньори.

 

Всяко събитие е различно, защото то отразява личността на хората, които го организират, начина по който те виждат живота, а понякога и моментното им емоционално състояние.

 

Когато се занимаваш с организиране на събития професионално, има повтарящи се напрегнати ситуации, които обичайно генерират напрежение както за хората, които се грижат за детайлите и организацията, така и за основните участници.

 

В годините се научихме, че най-важно в планирането на едно събитие е всичко да се случи без стрес, защото стреса убива добрите идеи и разваля вкуса на всеки, макар и отлично планиран детайл.

 

И понеже “Умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - от грешките на другите”,  с моя екип решихме да направим така, че организирането на всеки ритуал да става леко, безпроблемно и по най-мъдрия начин. 

 

Опирайки се на опита си, както и на нуждите на пазара, решихме да комбинираме  нови технологии с модерните тенденции в организирането на събития, за да гарантираме, че клиентите ни ще получат високотехнологично решение, което ще им спести време без това да става за сметка на индивидуалното внимание, кoето заслужават. Това е визията и ежедневната мисия на нашата компания.

 

В един постоянно променящ се, бързо развиващ се свят, успехът се определя от добрия избор. Помагайки за облекчаване на тежестта за планиране на събития, My Rituals се стреми да бъде най-добрият избор за всеки потребител.

 

MyRituals автоматизира много ежедневни задачи и избавя от проблемите, присъщи на организацията на събитието - независимо от вида или размера му.

 

Ще се радваме Совата да бъде част от големия ритуал! Щастливи сме и вярваме, че всеки един от вас може да се превъплати в Совата на MyRituals.