back-arrow

From M Event Design

From M Event Design
From M Event Design Logo
Нека започна от начало и ви разкажа за малкото момиченце с голямата мечта .... 
   
Главно действащо лице съм аз Мария и ще ви разкажа приказката, която се превърна в реалност. 
Имало едно време, преди 25 години, възхитителна сватба на моята леля, един ден, който се оказа от изключителна важност в моя живот. Бях малко момиченце на 4 г., но вече бях запленена от магията, която сватбената рокля, декорациите от цветя и цялата празнична атмосфера създадоха у мен. Това беше мигът, в който вече знаех, че искам да бъда с красива бяла рокля, танцувайки цяла нощ и влюбена в живота и мъжа до мен. Годните минаваха, но това съкровено желание не избледня, а се променяше и развиваше все повече. На 15 години вече знаех, че искам да организирам събития и да сбъдвам мечти на любимите празници на хората. Започнах още като момиче с изненади, подаръци и приготовления за събитията на най-близките ми хора. Погледнато така бихме могли да кажем, че вече имам 14 години опит в сферата на организиране, планиране и декориране на различни събития - от фирмени партита, през момински до впечатляващи сватби или забавни детски партита ;)
 
 
 
Не беше изненада и това, което се случи - аз порастнах, а с мен и мечтите ми ставаха все по-големи.  Натрупах опит  с едни от най-добрите в сферата на организиране на събития, сватби и празненства. В последствие дойде дългоочакваният момент да планирам моето собствено събитие, да сбъдна една от мечтите си - моята сватба. 
 
 
 
Пътят, който изминах ме отведе и до следващия етап на сигурност ... настъпи моментът, в който From M Event Design се случи! Хората около мен и близките ми ме подкрепяха и искаха да бъдат част от тази голяма крачка в моя живот. Основна фигура в това съдбовно начинание е моят  Partner in Crime, моята сестра Моника Димитрова, която ми помага в целия процес и винаги е подкрепа. 
Обичам това, което правя и ще се радвам аз и екипът на From M Event Design да сбъднем всяка ваша мечта за любимия ви празник: сватба, кръщене, рожден ден, имен ден, годишнина, корпоративно парти или друг повод.
 
България

Оферти от From M Event Design