back-arrow

КвАРТет - ръчно изработени подаръци

КвАРТет - ръчно изработени подаръци
КвАРТет - ръчно изработени подаръци Logo
Здравейте, ние сме квАРТет.
 
Наистина, четирима сме – мама, тате и двете им дъщери.
 
Ние сме едно сплотено, много дейно и артистично семейство. Семейство, което, както Вашето, живее в един свръх дигитализиран век, в който човешкият труд и занаятчийството изчезват със страшна скорост, заменени от машините и новите технологии. Семейство, което отказва да се примири с тази тенденция.
 
Противопоставяйки й се, в нас се роди идеята да обединим артистичните си и творчески качества и да започнем да създаваме продукти, изработени с двете/ осемте ни ръце. Част от нас дори напуснаха работите си, за да се съсредоточим изцяло в създаването на продукти, направени специално за Вас!
 
Важно е да уточним, че ние не се занимаваме със стандартизирано, масово производство! Всичко, което изработваме, е обект на дизайн, мисъл, идея, вдъхновение и един специфичен труд, който е преминал през безброй успешни и не чак толкова успешни опити, за да достигне до Вас, нашите скъпи клиенти, като един безценен и уникален продукт, който да носи стойност и радост на Вас и на Вашите близки!
 
Нашият квАРТет работи с висококачествени материали. Това, което ни отличава от другите творци, е че работим с различни по вид материали – хартия, дърво, текстил... Ние не сме просто бранд, а цял МАГАЗИН – с продуктов каталог и голямо разнообразие от ръчно изработени артикули. Предимството ни е, че измисляме и творим нови продукти постоянно.
 
Нашите хендмейд подаръци са подходящи за всяка възраст и повод. Разполагаме с подходяща идея за всички (от бебче до баба или дядо) и за всякога – рожден ден, сватба, кръщене, погача, юбилей, годишнина, дипломиране, Великден, Коледа, именни дни и всеки един друг Ваш личен повод.
 
И тук идва най-хубавата част! Освен наличното разнообразие от ръчно изработени продукти, ние предлагаме и персонализирани подаръци. Насреща сме да чуем Вашите идеи и желания и да ги трансформираме в уникален и неповторим подарък за Вашия повод и Вашите близки. Точно тези са подаръците, които остават, които се пазят през годините и носят едно красиво чувство! Точно това е и емоцията, която искаме нашите творения да носят!
 
Разбира се, персонализираните подаръци изискват повече време за изработка. Както вече уточнихме, ние работим на РЪКА, ние придаваме добавена стойност на подаръка Ви и имаме нужда от физическо време, за да стане той безупречен и да оправдае очакванията и парите Ви. Да, възможно е да не изглежда точно като на снимката. Да, възможно е да има следи от това, че ръце са го правили. Вие плащате именно за това! Ако то е ценно за Вас, разчитайте безусловно на Нас!
 
На последно място, но не и по важност, искаме да отправим благодарности към нашите приятели и семейство, без които идеята да си отворим магазин едва ли щеше да се превърне в реалност! Те са първите ни фенове, те са началният тласък, който ни беше така необходим, те са помощ, без която нямаше да се справим, и, на която винаги можем да разчитаме!
 
Ръчната изработка и опазването на занаятчийството е нашата мисия, противовес на технологичния свят, в който живеем. Искаме творенията ни да носят стойност и радост, да разнообразят сивото ежедневие и да донесат топлина и уют на всеки, който се докосне до тях!
Това е нашата история!
 
С любов и благодарност,
квАРТет
гр. София

Оферти от КвАРТет - ръчно изработени подаръци