УПРАВЛЯВАЙ РАЗУМНО БЮДЖЕТА СИ

Бюджетът е важен!

Бюджетът е важен!

Бюджетът е от съществено значение за всяко събитие. От него зависи колко голямо ще е то, кого ще поканиш, къде ще се проведе, какви подаръци, напитки и храна ще предвидиш. Може да изглежда обезсърчително и ограничаващо да определиш бюджета предварително, но сам ще се увериш, че стига предвидената сума да е реалистична (но и с известен резерв в случай на спешни непредвидени разходи), ще се чувстваш далеч по-спокоен, че нищо не е пропуснато и нещата са под контрол.

 

Совата предлага добре да обмислиш каква сума може да отделиш и ще те подсеща за различни категории и типове разходи, които може би неволно си пропуснал в планирането.

 

Не забравяй, че винаги имаш възможност да коригираш предвидените суми за всеки от разходите и че най-важно е лесно да създадеш основна рамка на бюджета, от която в последствие да се водиш.

 

БЪРЗ ПРЕГЛЕД НА МЕНЮ "БЮДЖЕТ"

СОВА - АСИСТЕНТ!

Позволи на Совата на MyRituals да ти асистира при подготовката на всяко събитие. Тя ще "калкулира" вместо теб всички разходи.

НАЛИЧНОСТ

В профила ти по всяко време и за всяко събитие може да провериш само с поглед каква сума от бюджета ти е похарчена до момента.

РАЗХОДИ

С лекота може да добавяш и премахваш разходи, както и да ги групираш в отделни списъци според типа разход.

СТАТИСТИКА

В случай че си групирал разходите си в отделни списъци при въвеждането им, MyRituals ще генерира статистика за дела на разходите по вид.

Какво може да правиш през това меню?

 

направи си регистрация, за да ползваш безплатно всички функционалности на сайта